✓ Szybka dostawa
✓ Organiczne i zielone
✓ Dostawa na cały świat
✓ Darmowa dostawa od 35,-
  • Polski
  • Polityka prywatności

    Firma ECOPHANT, z siedzibą pod adresem Marithaime 8, 6662 WD w Elst, jest odpowiedzialna za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z niniejszym oświadczeniem o ochronie prywatności.

    Dane osobowe, które przetwarzamy


    ECOPHANT przetwarza Twoje dane osobowe, ponieważ korzystasz z naszych usług i/lub ponieważ sam nam te dane przekazujesz. Poniżej znajdziesz przegląd przetwarzanych przez nas danych osobowych:

    – Imię i nazwisko

    – Dane adresowe

    – Numer telefonu

    – Adres e-mail

    – Adres IP

    – Inne dane osobowe, które aktywnie przekazujesz, na przykład tworząc profil na naszym stronie internetowej, w korespondencji i telefonicznie

    – Numer rachunku bankowego

    Specjalne i/lub wrażliwe dane osobowe, które przetwarzamy


    Nasza witryna i/lub usługa nie mają na celu gromadzenia danych o odwiedzających witrynę, którzy nie ukończyli 16 roku życia. Chyba że mają pozwolenie rodzica lub opiekuna. Nie możemy jednak sprawdzić, czy gość ma więcej niż 16 lat. Dlatego radzimy rodzicom, aby angażowali się w działania swoich dzieci w Internecie, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zebraliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tego zezwolenia, skontaktuj się z nami pod adresem [email protected], a usuniemy te informacje.

    W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe


    ECOPHANT przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach: – obsługi płatności – przesyłania naszego newslettera i/lub broszury reklamowej

    – aby móc zadzwonić lub wysłać e-mail, jeśli jest to konieczne do realizacji naszych usług

    – aby poinformować Cię o zmianach nasze usługi i produkty

    – Aby zaoferować Ci możliwość założenia konta

    – Aby dostarczyć Ci towary i usługi

    – ECOPHANT przetwarza również dane osobowe, jeśli jesteśmy do tego prawnie zobowiązani, takie jak dane, które są nam potrzebne do złożenia zeznania podatkowego


    Zautomatyzowana decyzja- zrobienie


    ECOPHANT nie podejmuje decyzji opartych na zautomatyzowanym przetwarzaniu w sprawach, które mogą mieć (istotne) konsekwencje dla ludzi. Są to decyzje podejmowane przez programy lub systemy komputerowe, bez udziału pracownika ECOPHANT.


    Jak długo przechowujemy dane osobowe


    ECOPHANT nie przechowuje Twoich danych osobowych dłużej, niż jest to absolutnie konieczne do realizacji celów, dla których Twoje dane są gromadzone.


    Udostępnianie danych osobowych podmiotom trzecim


    ECOPHANT świadczy usługi tylko stronom trzecim i tylko wtedy, gdy jest to konieczne do wykonania naszej umowy z Tobą lub do wypełnienia obowiązku prawnego. ECOPHANT używa tylko technicznych i funkcjonalnych plików cookie. Oraz analityczne pliki cookie, które nie naruszają Twojej prywatności. Plik cookie to mały plik tekstowy, który jest przechowywany na Twoim komputerze, tablecie lub smartfonie podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Stosowane przez nas pliki cookie są niezbędne do technicznego funkcjonowania witryny i łatwości użytkowania. Dbają o prawidłowe działanie strony i np. zapamiętują preferowane przez Ciebie ustawienia. Dzięki temu możemy również zoptymalizować naszą stronę internetową. Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając przeglądarkę internetową tak, aby nie przechowywała już plików cookie.


    Przeglądanie, korygowanie lub usuwanie danych


    Masz prawo do wglądu, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Ponadto masz prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych przez ECOPHANT oraz masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz złożyć do nas wniosek o przesłanie danych osobowych, które posiadamy o Tobie w pliku komputerowym do Ciebie lub innej wskazanej przez Ciebie organizacji. Na adres [email protected] możesz wysłać prośbę o udostępnienie, sprostowanie, usunięcie, przeniesienie danych osobowych lub żądanie wycofania zgody lub sprzeciwu na przetwarzanie danych osobowych.Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie kopii dowodu tożsamości wraz z wnioskiem. W tej kopii zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa odczytu maszynowego, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer BSN. Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Odpowiemy na Twoją prośbę tak szybko, jak to możliwe, ale w ciągu czterech tygodni. ECOPHANT pragnie również zaznaczyć, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu nadzorczego, holenderskiego organu ochrony danych. Możesz to zrobić za pośrednictwem następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.


    Jak chronimy dane osobowe

    ECOPHANT poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki w celu zapobiegania nadużyciom, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niepożądanemu ujawnieniu i nieautoryzowanej modyfikacji. Jeśli uważasz, że Twoje dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta lub pod adresem [email protected]
     
    Cookies

    Witamy w Ecophant. Umieszczamy pliki cookie w celu analizowania i ulepszania tej witryny oraz dostarczania odpowiednich informacji. Czy zgadzasz się na umieszczanie tych plików cookie?
    Pliki cookie to małe pliki tekstowe, które mogą być wykorzystywane przez strony internetowe w celu zwiększenia wydajności użytkowników.


    Zgodnie z prawem możemy przechowywać pliki cookie na Twoim urządzeniu, jeśli są one absolutnie niezbędne do korzystania z witryny. Potrzebujemy Twojej zgody na wszystkie inne rodzaje plików cookie.

    Ta strona korzysta z różnych rodzajów plików cookie. Niektóre pliki cookie są umieszczane przez usługi stron trzecich, które pojawiają się na naszych stronach.

    Możesz zmienić lub wycofać swoją zgodę w dowolnym momencie za pomocą oświadczenia o plikach cookie na naszej stronie internetowej.

    W naszej polityce prywatności znajdziesz więcej informacji o tym kim jesteśmy, jak się z nami skontaktować i jak przetwarzamy dane osobowe.

    Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Twojej zgody, podaj dokument tożsamości i datę wyrażenia zgody.