Livraison gratuite à partir de 35€

Déclaration de confidentialité

ECOPHANT, situé à Marithaime 8, 6662 WD à Elst, est responsable du traitement des données personnelles comme indiqué dans cette déclaration de confidentialité.

Données personnelles que nous traitons

ECOPHANT traite vos données personnelles parce que vous utilisez nos services et / ou parce que vous nous fournissez vous-même ces données. Vous trouverez ci-dessous un aperçu des données personnelles que nous traitons:
– Prénom et nom
– Données d’adresse
– Numéro de téléphone
– Adresse e-mail
– Adresse IP
– Autres données personnelles que vous fournissez activement, par exemple en créant un profil sur notre site Web, par correspondance et par téléphone
– Numéro de compte bancaire

Données personnelles spéciales et / ou sensibles que nous traitons

Notre site Web et / ou service n’a pas l’intention de collecter des données sur les visiteurs du site Web âgés de moins de 16 ans. Sauf s’ils ont la permission de leurs parents ou tuteurs. Cependant, nous ne pouvons pas vérifier si un visiteur a plus de 16 ans. Nous conseillons donc aux parents de s’impliquer dans les activités en ligne de leurs enfants, afin d’éviter que des données sur les enfants ne soient collectées sans le consentement parental. Si vous êtes convaincu que nous avons collecté des informations personnelles sur un mineur sans cette autorisation, veuillez nous contacter à [email protected] et nous supprimerons ces informations.

Dans quel but et sur quelle base nous traitons les données personnelles

ECOPHANT traite vos données personnelles aux fins suivantes:
– Traitement de votre paiement
– Envoi de notre newsletter et / ou brochure publicitaire
– Pour pouvoir vous appeler ou vous envoyer un e-mail si nécessaire pour effectuer nos services
– Pour vous informer des modifications apportées à nos services et produits
– Pour vous offrir la possibilité de créer un compte
– Pour vous livrer des biens et services
– ECOPHANT traite également des données personnelles si nous sommes légalement obligés de le faire, telles que les informations dont nous avons besoin pour notre déclaration de revenus

Prise de décision automatisée

ECOPHANT ne prend pas de décisions basées sur un traitement automatisé sur des sujets pouvant avoir des conséquences (importantes) pour les personnes. Il s’agit de décisions prises par des programmes ou des systèmes informatiques, sans impliquer un collaborateur d’ECOPHANT.

Combien de temps nous conservons les données personnelles

ECOPHANT ne conserve pas vos données personnelles plus longtemps qu’il n’est strictement nécessaire pour atteindre les finalités pour lesquelles vos données sont collectées.

Partage de données personnelles avec des tiers

ECOPHANT fournit uniquement à des tiers et uniquement si cela est nécessaire à l’exécution de notre accord avec vous ou pour se conformer à une obligation légale. ECOPHANT n’utilise que des cookies techniques et fonctionnels. Et des cookies analytiques qui ne portent pas atteinte à votre vie privée. Un cookie est un petit fichier texte qui est stocké sur votre ordinateur, tablette ou smartphone lors de votre première visite sur ce site. Les cookies que nous utilisons sont nécessaires au fonctionnement technique du site et à votre facilité d’utilisation. Ils s’assurent que le site Web fonctionne correctement et mémorisent, par exemple, vos paramètres préférés. Nous pouvons également optimiser notre site Web avec cela. Vous pouvez désactiver les cookies en configurant votre navigateur Internet de manière à ce qu’il ne stocke plus de cookies. En outre, vous pouvez également supprimer toutes les informations précédemment enregistrées via les paramètres de votre navigateur.

Afficher, modifier ou supprimer des données

Vous avez le droit de consulter, de corriger ou de supprimer vos données personnelles. Vous avez également le droit de retirer votre consentement au traitement des données ou de vous opposer au traitement de vos données personnelles par ECOPHANT et vous avez le droit à la portabilité des données. Cela signifie que vous pouvez nous soumettre une demande d’envoi des données personnelles que nous détenons à votre sujet dans un fichier informatique à vous ou à une autre organisation que vous avez mentionnée. Vous pouvez envoyer une demande d’accès, de correction, de suppression, de transfert de données de vos données personnelles ou une demande d’annulation de votre consentement ou d’opposition au traitement de vos données personnelles à [email protected] Pour vous assurer que la demande d’accès a bien été faite par vous, nous vous demandons d’envoyer une copie de votre pièce d’identité avec la demande. Faites en noir votre photo d’identité, la MRZ (zone lisible par machine, la bande avec les numéros au bas du passeport), le numéro de passeport et le numéro de service aux citoyens (BSN). C’est pour protéger votre vie privée. Nous répondrons à votre demande dans les plus brefs délais, mais sous quatre semaines. ECOPHANT tient également à souligner que vous avez la possibilité de déposer une plainte auprès de l’autorité de contrôle nationale, l’autorité néerlandaise de protection des données. Cela peut être fait via le lien suivant: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Comment nous sécurisons les données personnelles

ECOPHANT prend la protection de vos données au sérieux et prend les mesures appropriées pour éviter toute utilisation abusive, perte, accès non autorisé, divulgation non désirée et modification non autorisée. Si vous estimez que vos données ne sont pas correctement sécurisées ou s’il y a des indices d’abus, veuillez contacter notre service client ou via [email protected]

 

Cookies

Welkom bij Ecophant. Wij plaatsen cookies om deze website te analyseren, te verbeteren en om je van relevante informatie te voorzien. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

Via de cookieverklaring op onze website kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

In ons privacybeleid vindt u meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Als u vragen heeft over uw toestemming, vermeld dan het ID en de datum van de toestemming alstublieft.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: eco-phant.com

Uw huidige stand: Alle cookies toestaan. 

Uw toestemming ID: uFAwQcZK8RQq7VEEStmyEIc7LXcpNy46m2barDwdF5luAVOKJhQHJw==Datum van toestemming: donderdag 17 juni 2021 08:41:28 CEST


Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 23-05-2021 door Cookiebot:

Noodzakelijk (11)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

NAAM AANBIEDER DOEL VERVALTERMIJN TYPE
cart Beeketing Noodzakelijk voor de functionaliteit van de winkelwagen op de website. Persistent HTML Local Storage
CookieConsent Cookiebot Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein 1 jaar HTTP Cookie
cookies.js eco-phant.com Bepaalt of de bezoeker de cookies heeft geaccepteerd. Dit zorgt ervoor dat het cookie-toestemmingsvenster niet opnieuw wordt weergegeven bij een volgend bezoek aan de website. Session HTTP Cookie
global_params Beeketing Gebruikt om de algemene functionaliteit van de website te behouden. Wijst de bezoeker toe aan een server en detecteert mogelijke fouten op specifieke servers. Hierdoor kan de website de bezoekers probleemloos opnieuw toewijzen aan een server. Persistent HTML Local Storage
test Beeketing Gebruikt om te detecteren of de bezoeker de marketingcategorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd. Deze cookie is nodig voor GDPR-naleving van de website. Persistent HTML Local Storage
wc_cart_created eco-phant.com Noodzakelijk voor de functionaliteit van de winkelwagen op de website. Session HTML Local Storage
wc_cart_hash_# eco-phant.com In afwachting Persistent HTML Local Storage
wc_fragments_# Jquery In afwachting Session HTML Local Storage
woocommerce_cart_hash eco-phant.com Noodzakelijk voor de winkelwagenfunctie op de website, om de gekozen producten te onthouden - Hierdoor kan de website ook gerelateerde producten promoten aan de bezoeker, op basis van de inhoud van het winkelwagentje. Session HTTP Cookie
woocommerce_items_in_cart eco-phant.com Noodzakelijk voor de winkelwagenfunctie op de website, om de gekozen producten te onthouden - Hierdoor kan de website ook gerelateerde producten promoten aan de bezoeker, op basis van de inhoud van het winkelwagentje. Session HTTP Cookie
wp_woocommerce_session_# eco-phant.com In afwachting 1 dag HTTP Cookie

Statistieken (14)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

NAAM AANBIEDER DOEL VERVALTERMIJN TYPE
_ga Google Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 2 jaar HTTP Cookie
_gat Google Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen 1 dag HTTP Cookie
_gid Google Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 1 dag HTTP Cookie
ab_tests_features Beeketing Deze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden. Persistent HTML Local Storage
ab_tests_features_time Beeketing Deze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden. Persistent HTML Local Storage
bk_cart Beeketing Deze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden. 1 jaar HTTP Cookie
bk_gs Beeketing Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Persistent HTML Local Storage
bk_gs_time Beeketing Bevat de vervaldatum voor de cookie met bijbehorende naam. Persistent HTML Local Storage
bk_ss Beeketing Stelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen. Persistent HTML Local Storage
bk_ss_time Beeketing Bevat de vervaldatum voor de bk_ss-cookie. Persistent HTML Local Storage
bkt_session_id Beeketing Stelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen. Session HTML Local Storage
collect Google Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen. Session Pixel Tracker
distinct_id Beeketing Registreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website. 1 jaar HTTP Cookie
mailchimp_landing_site eco-phant.com Wordt gebruikt om te registreren hoe de gebruiker de website is binnengekomen - Deze functie wordt geleverd door Mailchimp. 27 dagen HTTP Cookie

Marketing (14)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

NAAM AANBIEDER DOEL VERVALTERMIJN TYPE
_fbp Facebook Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden HTTP Cookie
_gcl_au Google Tag Manager Gebruikt door Google AdSense om te experimenteren met de efficiëntie van advertenties op websites die hun services gebruiken. 3 maanden HTTP Cookie
ads/ga-audiences Google Used by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor's online behaviour across websites. Session Pixel Tracker
ba_tracking_identical Beeketing Deze cookie kan de volgende informatie verzamelen en opslaan met een gebruikers-ID: productcodes van websites van verkopers die de bezoeker heeft bekeken en andere informatie die relevant is voor winkelgedrag op reguliere winkelsites. Deze informatie wordt gebruikt om gerichte advertenties aan de bezoeker te tonen. Session HTML Local Storage
bk_spop_notification Beeketing Volgt de conversie-rate tussen de gebruiker en de advertentiebanners op de website - Dit dient om de relevantie van de advertenties op de website te optimaliseren. Persistent HTML Local Storage
ex_bk_spop_notification Beeketing Wordt gebruikt om te bepalen of de bezoeker pop-upadvertenties te zien moet krijgen. Hierdoor kan de website ook detecteren of er een adblocker aanwezig is in de browser van de bezoeker. Persistent HTML Local Storage
ex_cart Beeketing Deze cookie wordt gebruikt om te bepalen welke producten de bezoeker heeft bekeken. Deze informatie wordt gebruikt om gerelateerde producten te promoten en de advertentie-efficiëntie te optimaliseren. Persistent HTML Local Storage
fr Facebook Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden HTTP Cookie
IDE Google Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren. 1 jaar HTTP Cookie
pagead/1p-user-list/# Google Wordt gebruikt om bij te houden of de bezoeker interesse heeft getoond in specifieke producten of evenementen op meerdere websites en detecteert hoe de bezoeker tussen sites navigeert - Dit wordt gebruikt voor het meten van advertentie-inspanningen en vergemakkelijkt de betaling van verwijzingskosten tussen websites. Session Pixel Tracker
RUL Google Wordt gebruikt door DoubleClick om te bepalen of de website-advertentie correct is weergegeven. Dit wordt gedaan om hun marketinginspanningen efficiënter te maken. 1 jaar HTTP Cookie
spopSDKVersion Beeketing Volgt de conversie-rate tussen de gebruiker en de advertentiebanners op de website - Dit dient om de relevantie van de advertenties op de website te optimaliseren. Persistent HTML Local Storage
test_cookie Google Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt. 1 dag HTTP Cookie
tr Facebook Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. Session Pixel Tracker

Niet geclassificeerd (19)

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

NAAM AANBIEDER DOEL VERVALTERMIJN TYPE
_beeketing_cart_token Beeketing In afwachting 29 dagen HTTP Cookie
beeketing_cart_fragments_init eco-phant.com In afwachting Session HTTP Cookie
bk_bk_ce_tracked Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
bk_bkt_saved_track_events Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
bk_cart_token_after_checkout Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
bk_cartToken Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
bk_ccart_ps_#_#_total Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
bk_ccart_tracking_cart_data Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ccart_closest_product_stock Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_bk_ce_tracked Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_bkt_saved_track_events Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_cart_token_after_checkout Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_cartToken Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_ccart_ps_#_#_total Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_ccart_tracking_cart_data Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_lastItem_10254827 Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
lastItem_10254827 Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
spop_on_checkout_viewed Beeketing In afwachting Session HTTP Cookie
tracks_queued Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage

Abonnez-vous à la newsletter

Recevez des offres exclusives

Panier — 0

Votre panier est actuellement vide

Se connecter