✓ Livraison rapide
✓ LES REMISES LES PLUS ÉLEVÉES JAMAIS ACCORDÉES !
✓ Livraison dans le monde entier
✓ Livraison gratuite à partir de 35,-
 • Français
 • ECOPHANT Shaker Set

  ECOPHANT Shaker Set

  Revenir à l'aperçu

  € 23,35 € 17,50 Taxes incluses

  (1)

  The ideal bundle to start exercising at home! This benefit bundle includes: Resistance bands, Resistance bands with discs, Shake cup, Water bottle and Funnel.

  Lire la description complète du produit

  Direct checkout

  Description du produit

  Ontvang de volgende 3 shakebekers met hoge korting!

  Shakebeker 400ml

  Het luxe design zorgt voor gemakkelijk gebruik. De beker heeft onderin een bolling, hierdoor blijft er geen poeder onderin plakken tijdens het shaken.Op de zijkant staan handige maataanduidingen (in ml) en binnenin zit een speciale Shaker Bal waardoor jij nooit meer last hebt van klonten na het schudden. De Shaker Bal is gemaakt van roestvrijstaal, en daarom zeer milieuvriendelijk door de lange levensduur. 

  Shakebeker 480ml

  Onze Shakebeker (480 ml) is perfect voor het shaken van onze Fatburner en All you need Shake. In deze Shakebeker zit een geïntegreerd shaker element. Scoop erin, water toevoegen en shaken maar! Nooit meer last van klonten of een lastig schoon te maken filter. Het handige en luxe design zorgt voor gemakkelijk gebruik. De Shakebeker 480 ml heeft een handige draaidop, wat lekken voorkomt, en maataanduidingen op de zijkant.

  Shakebeker 600ml

  Het luxe design zorgt voor gemakkelijk gebruik. Op de zijkant staan handige maataanduidingen (in ml) en binnenin zit een speciale Shaker Bal waardoor jij nooit meer last hebt van klonten na het schudden. De Shaker Bal is gemaakt van roestvrijstaal, en daarom zeer milieuvriendelijk door de lange levensduur. 

  Évaluations Publiez votre propre évaluation

  5 étoiles selon 1 avis Publiez votre propre évaluation

  Most recent reviews

  • 5 / 5 Abraham 03-03-2023 16:15

   Goeie shakers, zijn gemakkelijk schoon te houden, lekken niet en kunnen tegen een stootje. Zeer goeie kwaliteit voor zo'n mooie prijs.

  Vu(s) récemment