✓ Fast delivery
✓ Organic & Green
✓ Worldwide Delivery
✓ Free shipping from 35,-
  • English
  • Privacy declaration

    Privacy declaration

    ECOPHANT, located at Marithaime 8, 6662 WD in Elst, is responsible for the processing of personal data as shown in this privacy statement.

    Personal data that we process

    ECOPHANT processes your personal data because you use our services and / or because you provide this information to us yourself. Below you will find an overview of the personal data that we process:
    – First and last name
    – Address data
    – Phone number
    – E-mail address
    – IP address
    – Other personal data that you actively provide, for example by creating a profile on our website, in correspondence and by telephone
    – Bank account number

    Special and / or sensitive personal data that we process

    Our website and / or service does not intend to collect data about website visitors under the age of 16. Unless they have permission from their parents or guardian. However, we cannot check whether a visitor is older than 16 years. We therefore advise parents to be involved in the online activities of their children, in order to prevent data about children from being collected without parental consent. If you are convinced that we have collected personal information about a minor without this permission, please contact us at [email protected] and we will delete this information.

    For what purpose and on what basis we process personal data

    ECOPHANT processes your personal data for the following purposes:
    – Handling your payment
    – Sending our newsletter and / or advertising brochure
    – To be able to call or e-mail you if necessary to perform our services
    – To inform you about changes to our services and products
    – To offer you the opportunity to create an account
    – To deliver goods and services to you
    – ECOPHANT also processes personal data if we are legally obliged to do so, such as information that we need for our tax return

    Automated decision making

    ECOPHANT does not make decisions based on automated processing on matters that can have (significant) consequences for people. These are decisions taken by computer programs or systems, without involving an ECOPHANT employee.

    How long we keep personal data

    ECOPHANT does not store your personal data longer than is strictly necessary to achieve the purposes for which your data is collected.

    Sharing of personal data with third parties

    ECOPHANT only provides to third parties and only if this is necessary for the execution of our agreement with you or to comply with a legal obligation. ECOPHANT only uses technical and functional cookies. And analytical cookies that do not infringe your privacy. A cookie is a small text file that is stored on your computer, tablet or smartphone when you first visit this website. The cookies we use are necessary for the technical operation of the website and your ease of use. They ensure that the website works properly and remember, for example, your preferred settings. We can also optimize our website with this. You can opt out of cookies by setting your internet browser in such a way that it no longer stores cookies. In addition, you can also delete all information previously saved via the settings of your browser.

    View, modify or delete data

    You have the right to view, correct or delete your personal data. You also have the right to withdraw your consent to the data processing or to object to the processing of your personal data by ECOPHANT and you have the right to data portability. This means that you can submit a request to us to send the personal data that we have about you in a computer file to you or another organization mentioned by you. You can send a request for access, correction, deletion, data transfer of your personal data or request for cancellation of your consent or objection to the processing of your personal data to [email protected] To ensure that the request for access has been made by you, we ask you to send a copy of your ID with the request. Make your passport photo, MRZ (machine readable zone, the strip with numbers at the bottom of the passport), passport number and Citizen Service Number (BSN) black in this copy. This is to protect your privacy. We will respond to your request as soon as possible, but within four weeks. ECOPHANT would also like to point out that you have the opportunity to file a complaint with the national supervisory authority, the Dutch Data Protection Authority. This can be done via the following link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

    How we secure personal data

    ECOPHANT takes the protection of your data seriously and takes appropriate measures to prevent misuse, loss, unauthorized access, unwanted disclosure and unauthorized modification. If you feel that your data is not properly secured or there are indications of abuse, please contact our customer service or via [email protected]

     

    Cookies

    Welkom bij Ecophant. Wij plaatsen cookies om deze website te analyseren, te verbeteren en om je van relevante informatie te voorzien. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

    Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

    Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

    Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

    Via de cookieverklaring op onze website kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

    In ons privacybeleid vindt u meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

    Als u vragen heeft over uw toestemming, vermeld dan het ID en de datum van de toestemming alstublieft.

    Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: eco-phant.com

    Uw huidige stand: Alle cookies toestaan. 

    Uw toestemming ID: uFAwQcZK8RQq7VEEStmyEIc7LXcpNy46m2barDwdF5luAVOKJhQHJw==Datum van toestemming: donderdag 17 juni 2021 08:41:28 CEST


    Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 23-05-2021 door Cookiebot:

    Noodzakelijk (11)

    Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

    NAAMAANBIEDERDOELVERVALTERMIJNTYPE
    cartBeeketingNoodzakelijk voor de functionaliteit van de winkelwagen op de website.PersistentHTML Local Storage
    CookieConsentCookiebotSlaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein1 jaarHTTP Cookie
    cookies.jseco-phant.comBepaalt of de bezoeker de cookies heeft geaccepteerd. Dit zorgt ervoor dat het cookie-toestemmingsvenster niet opnieuw wordt weergegeven bij een volgend bezoek aan de website.SessionHTTP Cookie
    global_paramsBeeketingGebruikt om de algemene functionaliteit van de website te behouden. Wijst de bezoeker toe aan een server en detecteert mogelijke fouten op specifieke servers. Hierdoor kan de website de bezoekers probleemloos opnieuw toewijzen aan een server.PersistentHTML Local Storage
    testBeeketingGebruikt om te detecteren of de bezoeker de marketingcategorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd. Deze cookie is nodig voor GDPR-naleving van de website.PersistentHTML Local Storage
    wc_cart_createdeco-phant.comNoodzakelijk voor de functionaliteit van de winkelwagen op de website.SessionHTML Local Storage
    wc_cart_hash_#eco-phant.comIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    wc_fragments_#JqueryIn afwachtingSessionHTML Local Storage
    woocommerce_cart_hasheco-phant.comNoodzakelijk voor de winkelwagenfunctie op de website, om de gekozen producten te onthouden - Hierdoor kan de website ook gerelateerde producten promoten aan de bezoeker, op basis van de inhoud van het winkelwagentje.SessionHTTP Cookie
    woocommerce_items_in_carteco-phant.comNoodzakelijk voor de winkelwagenfunctie op de website, om de gekozen producten te onthouden - Hierdoor kan de website ook gerelateerde producten promoten aan de bezoeker, op basis van de inhoud van het winkelwagentje.SessionHTTP Cookie
    wp_woocommerce_session_#eco-phant.comIn afwachting1 dagHTTP Cookie

    Statistieken (14)

    Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

    NAAMAANBIEDERDOELVERVALTERMIJNTYPE
    _gaGoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaarHTTP Cookie
    _gatGoogleGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen1 dagHTTP Cookie
    _gidGoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dagHTTP Cookie
    ab_tests_featuresBeeketingDeze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden.PersistentHTML Local Storage
    ab_tests_features_timeBeeketingDeze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden.PersistentHTML Local Storage
    bk_cartBeeketingDeze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden.1 jaarHTTP Cookie
    bk_gsBeeketingRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.PersistentHTML Local Storage
    bk_gs_timeBeeketingBevat de vervaldatum voor de cookie met bijbehorende naam.PersistentHTML Local Storage
    bk_ssBeeketingStelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen.PersistentHTML Local Storage
    bk_ss_timeBeeketingBevat de vervaldatum voor de bk_ss-cookie.PersistentHTML Local Storage
    bkt_session_idBeeketingStelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen.SessionHTML Local Storage
    collectGoogleGebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.SessionPixel Tracker
    distinct_idBeeketingRegistreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website.1 jaarHTTP Cookie
    mailchimp_landing_siteeco-phant.comWordt gebruikt om te registreren hoe de gebruiker de website is binnengekomen - Deze functie wordt geleverd door Mailchimp.27 dagenHTTP Cookie

    Marketing (14)

    Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

    NAAMAANBIEDERDOELVERVALTERMIJNTYPE
    _fbpFacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.3 maandenHTTP Cookie
    _gcl_auGoogle Tag ManagerGebruikt door Google AdSense om te experimenteren met de efficiëntie van advertenties op websites die hun services gebruiken.3 maandenHTTP Cookie
    ads/ga-audiencesGoogleUsed by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor's online behaviour across websites.SessionPixel Tracker
    ba_tracking_identicalBeeketingDeze cookie kan de volgende informatie verzamelen en opslaan met een gebruikers-ID: productcodes van websites van verkopers die de bezoeker heeft bekeken en andere informatie die relevant is voor winkelgedrag op reguliere winkelsites. Deze informatie wordt gebruikt om gerichte advertenties aan de bezoeker te tonen.SessionHTML Local Storage
    bk_spop_notificationBeeketingVolgt de conversie-rate tussen de gebruiker en de advertentiebanners op de website - Dit dient om de relevantie van de advertenties op de website te optimaliseren.PersistentHTML Local Storage
    ex_bk_spop_notificationBeeketingWordt gebruikt om te bepalen of de bezoeker pop-upadvertenties te zien moet krijgen. Hierdoor kan de website ook detecteren of er een adblocker aanwezig is in de browser van de bezoeker.PersistentHTML Local Storage
    ex_cartBeeketingDeze cookie wordt gebruikt om te bepalen welke producten de bezoeker heeft bekeken. Deze informatie wordt gebruikt om gerelateerde producten te promoten en de advertentie-efficiëntie te optimaliseren.PersistentHTML Local Storage
    frFacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.3 maandenHTTP Cookie
    IDEGoogleGebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren.1 jaarHTTP Cookie
    pagead/1p-user-list/#GoogleWordt gebruikt om bij te houden of de bezoeker interesse heeft getoond in specifieke producten of evenementen op meerdere websites en detecteert hoe de bezoeker tussen sites navigeert - Dit wordt gebruikt voor het meten van advertentie-inspanningen en vergemakkelijkt de betaling van verwijzingskosten tussen websites.SessionPixel Tracker
    RULGoogleWordt gebruikt door DoubleClick om te bepalen of de website-advertentie correct is weergegeven. Dit wordt gedaan om hun marketinginspanningen efficiënter te maken.1 jaarHTTP Cookie
    spopSDKVersionBeeketingVolgt de conversie-rate tussen de gebruiker en de advertentiebanners op de website - Dit dient om de relevantie van de advertenties op de website te optimaliseren.PersistentHTML Local Storage
    test_cookieGoogleGebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.1 dagHTTP Cookie
    trFacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.SessionPixel Tracker

    Niet geclassificeerd (19)

    Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

    NAAMAANBIEDERDOELVERVALTERMIJNTYPE
    _beeketing_cart_tokenBeeketingIn afwachting29 dagenHTTP Cookie
    beeketing_cart_fragments_initeco-phant.comIn afwachtingSessionHTTP Cookie
    bk_bk_ce_trackedBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    bk_bkt_saved_track_eventsBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    bk_cart_token_after_checkoutBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    bk_cartTokenBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    bk_ccart_ps_#_#_totalBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    bk_ccart_tracking_cart_dataBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ccart_closest_product_stockBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_bk_ce_trackedBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_bkt_saved_track_eventsBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_cart_token_after_checkoutBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_cartTokenBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_ccart_ps_#_#_totalBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_ccart_tracking_cart_dataBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_lastItem_10254827BeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    lastItem_10254827BeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    spop_on_checkout_viewedBeeketingIn afwachtingSessionHTTP Cookie
    tracks_queuedBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage