Kostenloser Versand ab €35

Go to account settings

Datenschutzerklärung

ECOPHANT mit Sitz in Marithaime 8, 6662 WD in Elst, ist für die Verarbeitung personenbezogener Daten gemäß dieser Datenschutzerklärung verantwortlich.

Personenbezogene Daten, die wir verarbeiten

ECOPHANT verarbeitet Ihre persönlichen Daten, weil Sie unsere Dienste nutzen und / oder weil Sie uns diese Informationen selbst zur Verfügung stellen. Nachfolgend finden Sie eine Übersicht über die von uns verarbeiteten personenbezogenen Daten:
– Vor-und Nachname
– Adressdaten
– Telefonnummer
– E-Mail-Addresse
– IP Adresse
– Andere personenbezogene Daten, die Sie aktiv bereitstellen, beispielsweise durch Erstellen eines Profils auf unserer Website, in Korrespondenz und telefonisch
– Kontonummer

Spezielle und / oder sensible personenbezogene Daten, die wir verarbeiten

Unsere Website und / oder unser Service beabsichtigen nicht, Daten über Website-Besucher unter 16 Jahren zu sammeln. Es sei denn, sie haben die Erlaubnis ihrer Eltern oder Erziehungsberechtigten. Wir können jedoch nicht überprüfen, ob ein Besucher älter als 16 Jahre ist. Wir empfehlen Eltern daher, sich an den Online-Aktivitäten ihrer Kinder zu beteiligen, um zu verhindern, dass Daten über Kinder ohne Zustimmung der Eltern gesammelt werden. Wenn Sie davon überzeugt sind, dass wir ohne diese Erlaubnis personenbezogene Daten über Minderjährige gesammelt haben, kontaktieren Sie uns bitte unter [email protected] Wir werden diese Daten löschen.

Zu welchem Zweck und auf welcher Grundlage verarbeiten wir personenbezogene Daten

ECOPHANT verarbeitet Ihre personenbezogenen Daten zu folgenden Zwecken:
– Abwicklung Ihrer Zahlung
– Versand unseres Newsletters und / oder unserer Werbebroschüre
– Um Sie bei Bedarf anrufen oder per E-Mail kontaktieren zu können, um unsere Dienstleistungen zu erbringen
– Um Sie über Änderungen an unseren Dienstleistungen und Produkten zu informieren
– Um Ihnen die Möglichkeit zu bieten, ein Konto zu erstellen
– Um Ihnen Waren und Dienstleistungen zu liefern
– ECOPHANT verarbeitet auch personenbezogene Daten, wenn wir gesetzlich dazu verpflichtet sind, beispielsweise Informationen, die wir für unsere Steuererklärung benötigen

Automatisierte Entscheidungsfindung

ECOPHANT trifft keine Entscheidungen auf der Grundlage einer automatisierten Verarbeitung von Angelegenheiten, die (erhebliche) Konsequenzen für Menschen haben können. Dies sind Entscheidungen, die von Computerprogrammen oder -systemen ohne Einbeziehung eines ECOPHANT-Mitarbeiters getroffen werden.

Wie lange speichern wir personenbezogene Daten?

ECOPHANT speichert Ihre persönlichen Daten nicht länger als unbedingt erforderlich, um die Zwecke zu erreichen, für die Ihre Daten erhoben werden.

Weitergabe personenbezogener Daten an Dritte

ECOPHANT stellt nur an Dritte und nur dann, wenn dies zur Ausführung unserer Vereinbarung mit Ihnen oder zur Erfüllung einer gesetzlichen Verpflichtung erforderlich ist. ECOPHANT verwendet nur technische und funktionale Cookies. Und analytische Cookies, die Ihre Privatsphäre nicht verletzen. Ein Cookie ist eine kleine Textdatei, die beim ersten Besuch dieser Website auf Ihrem Computer, Tablet oder Smartphone gespeichert wird. Die von uns verwendeten Cookies sind für den technischen Betrieb der Website und Ihre Benutzerfreundlichkeit erforderlich. Sie stellen sicher, dass die Website ordnungsgemäß funktioniert, und speichern beispielsweise Ihre bevorzugten Einstellungen. Damit können wir auch unsere Website optimieren. Sie können Cookies deaktivieren, indem Sie Ihren Internetbrowser so einstellen, dass keine Cookies mehr gespeichert werden. Darüber hinaus können Sie alle zuvor über die Einstellungen Ihres Browsers gespeicherten Informationen löschen.

Anzeigen, Ändern oder Löschen von Daten

Sie haben das Recht, Ihre persönlichen Daten anzuzeigen, zu korrigieren oder zu löschen. Sie haben auch das Recht, Ihre Zustimmung zur Datenverarbeitung zu widerrufen oder der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten durch ECOPHANT zu widersprechen, und Sie haben das Recht auf Datenübertragbarkeit. Dies bedeutet, dass Sie eine Anfrage an uns senden können, um die persönlichen Daten, die wir über Sie in einer Computerdatei haben, an Sie oder eine andere von Ihnen erwähnte Organisation zu senden. Sie können einen Antrag auf Zugriff, Korrektur, Löschung, Datenübertragung Ihrer persönlichen Daten oder einen Antrag auf Löschung Ihrer Einwilligung oder Einspruch gegen die Verarbeitung Ihrer persönlichen Daten an [email protected] senden. Um sicherzustellen, dass Sie die Zugangsanfrage gestellt haben, bitten wir Sie, eine Kopie Ihrer ID mit der Anfrage zu senden. Machen Sie Ihr Passfoto, MRZ (maschinenlesbare Zone, Streifen mit den Nummern am unteren Rand des Passes), Passnummer und Citizen Service Number (BSN) in dieser Kopie schwarz. Dies dient zum Schutz Ihrer Privatsphäre. Wir werden Ihre Anfrage so schnell wie möglich, jedoch innerhalb von vier Wochen beantworten. ECOPHANT möchte auch darauf hinweisen, dass Sie die Möglichkeit haben, eine Beschwerde bei der nationalen Aufsichtsbehörde, der niederländischen Datenschutzbehörde, einzureichen. Dies kann über den folgenden Link erfolgen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Wie wir personenbezogene Daten sichern

ECOPHANT nimmt den Schutz Ihrer Daten ernst und ergreift geeignete Maßnahmen, um Missbrauch, Verlust, unbefugten Zugriff, unerwünschte Offenlegung und unbefugte Änderung zu verhindern. Wenn Sie der Meinung sind, dass Ihre Daten nicht ordnungsgemäß geschützt sind oder Hinweise auf Missbrauch vorliegen, wenden Sie sich an unseren Kundendienst oder an [email protected]

 

Cookies

Welkom bij Ecophant. Wij plaatsen cookies om deze website te analyseren, te verbeteren en om je van relevante informatie te voorzien. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

Via de cookieverklaring op onze website kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

In ons privacybeleid vindt u meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Als u vragen heeft over uw toestemming, vermeld dan het ID en de datum van de toestemming alstublieft.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: eco-phant.com

Uw huidige stand: Alle cookies toestaan. 

Uw toestemming ID: uFAwQcZK8RQq7VEEStmyEIc7LXcpNy46m2barDwdF5luAVOKJhQHJw==Datum van toestemming: donderdag 17 juni 2021 08:41:28 CEST


Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 23-05-2021 door Cookiebot:

Noodzakelijk (11)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

NAAM AANBIEDER DOEL VERVALTERMIJN TYPE
cart Beeketing Noodzakelijk voor de functionaliteit van de winkelwagen op de website. Persistent HTML Local Storage
CookieConsent Cookiebot Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein 1 jaar HTTP Cookie
cookies.js eco-phant.com Bepaalt of de bezoeker de cookies heeft geaccepteerd. Dit zorgt ervoor dat het cookie-toestemmingsvenster niet opnieuw wordt weergegeven bij een volgend bezoek aan de website. Session HTTP Cookie
global_params Beeketing Gebruikt om de algemene functionaliteit van de website te behouden. Wijst de bezoeker toe aan een server en detecteert mogelijke fouten op specifieke servers. Hierdoor kan de website de bezoekers probleemloos opnieuw toewijzen aan een server. Persistent HTML Local Storage
test Beeketing Gebruikt om te detecteren of de bezoeker de marketingcategorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd. Deze cookie is nodig voor GDPR-naleving van de website. Persistent HTML Local Storage
wc_cart_created eco-phant.com Noodzakelijk voor de functionaliteit van de winkelwagen op de website. Session HTML Local Storage
wc_cart_hash_# eco-phant.com In afwachting Persistent HTML Local Storage
wc_fragments_# Jquery In afwachting Session HTML Local Storage
woocommerce_cart_hash eco-phant.com Noodzakelijk voor de winkelwagenfunctie op de website, om de gekozen producten te onthouden - Hierdoor kan de website ook gerelateerde producten promoten aan de bezoeker, op basis van de inhoud van het winkelwagentje. Session HTTP Cookie
woocommerce_items_in_cart eco-phant.com Noodzakelijk voor de winkelwagenfunctie op de website, om de gekozen producten te onthouden - Hierdoor kan de website ook gerelateerde producten promoten aan de bezoeker, op basis van de inhoud van het winkelwagentje. Session HTTP Cookie
wp_woocommerce_session_# eco-phant.com In afwachting 1 dag HTTP Cookie

Statistieken (14)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

NAAM AANBIEDER DOEL VERVALTERMIJN TYPE
_ga Google Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 2 jaar HTTP Cookie
_gat Google Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen 1 dag HTTP Cookie
_gid Google Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 1 dag HTTP Cookie
ab_tests_features Beeketing Deze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden. Persistent HTML Local Storage
ab_tests_features_time Beeketing Deze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden. Persistent HTML Local Storage
bk_cart Beeketing Deze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden. 1 jaar HTTP Cookie
bk_gs Beeketing Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Persistent HTML Local Storage
bk_gs_time Beeketing Bevat de vervaldatum voor de cookie met bijbehorende naam. Persistent HTML Local Storage
bk_ss Beeketing Stelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen. Persistent HTML Local Storage
bk_ss_time Beeketing Bevat de vervaldatum voor de bk_ss-cookie. Persistent HTML Local Storage
bkt_session_id Beeketing Stelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen. Session HTML Local Storage
collect Google Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen. Session Pixel Tracker
distinct_id Beeketing Registreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website. 1 jaar HTTP Cookie
mailchimp_landing_site eco-phant.com Wordt gebruikt om te registreren hoe de gebruiker de website is binnengekomen - Deze functie wordt geleverd door Mailchimp. 27 dagen HTTP Cookie

Marketing (14)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

NAAM AANBIEDER DOEL VERVALTERMIJN TYPE
_fbp Facebook Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden HTTP Cookie
_gcl_au Google Tag Manager Gebruikt door Google AdSense om te experimenteren met de efficiëntie van advertenties op websites die hun services gebruiken. 3 maanden HTTP Cookie
ads/ga-audiences Google Used by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor's online behaviour across websites. Session Pixel Tracker
ba_tracking_identical Beeketing Deze cookie kan de volgende informatie verzamelen en opslaan met een gebruikers-ID: productcodes van websites van verkopers die de bezoeker heeft bekeken en andere informatie die relevant is voor winkelgedrag op reguliere winkelsites. Deze informatie wordt gebruikt om gerichte advertenties aan de bezoeker te tonen. Session HTML Local Storage
bk_spop_notification Beeketing Volgt de conversie-rate tussen de gebruiker en de advertentiebanners op de website - Dit dient om de relevantie van de advertenties op de website te optimaliseren. Persistent HTML Local Storage
ex_bk_spop_notification Beeketing Wordt gebruikt om te bepalen of de bezoeker pop-upadvertenties te zien moet krijgen. Hierdoor kan de website ook detecteren of er een adblocker aanwezig is in de browser van de bezoeker. Persistent HTML Local Storage
ex_cart Beeketing Deze cookie wordt gebruikt om te bepalen welke producten de bezoeker heeft bekeken. Deze informatie wordt gebruikt om gerelateerde producten te promoten en de advertentie-efficiëntie te optimaliseren. Persistent HTML Local Storage
fr Facebook Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden HTTP Cookie
IDE Google Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren. 1 jaar HTTP Cookie
pagead/1p-user-list/# Google Wordt gebruikt om bij te houden of de bezoeker interesse heeft getoond in specifieke producten of evenementen op meerdere websites en detecteert hoe de bezoeker tussen sites navigeert - Dit wordt gebruikt voor het meten van advertentie-inspanningen en vergemakkelijkt de betaling van verwijzingskosten tussen websites. Session Pixel Tracker
RUL Google Wordt gebruikt door DoubleClick om te bepalen of de website-advertentie correct is weergegeven. Dit wordt gedaan om hun marketinginspanningen efficiënter te maken. 1 jaar HTTP Cookie
spopSDKVersion Beeketing Volgt de conversie-rate tussen de gebruiker en de advertentiebanners op de website - Dit dient om de relevantie van de advertenties op de website te optimaliseren. Persistent HTML Local Storage
test_cookie Google Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt. 1 dag HTTP Cookie
tr Facebook Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. Session Pixel Tracker

Niet geclassificeerd (19)

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

NAAM AANBIEDER DOEL VERVALTERMIJN TYPE
_beeketing_cart_token Beeketing In afwachting 29 dagen HTTP Cookie
beeketing_cart_fragments_init eco-phant.com In afwachting Session HTTP Cookie
bk_bk_ce_tracked Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
bk_bkt_saved_track_events Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
bk_cart_token_after_checkout Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
bk_cartToken Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
bk_ccart_ps_#_#_total Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
bk_ccart_tracking_cart_data Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ccart_closest_product_stock Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_bk_ce_tracked Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_bkt_saved_track_events Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_cart_token_after_checkout Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_cartToken Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_ccart_ps_#_#_total Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_bk_ccart_tracking_cart_data Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
ex_lastItem_10254827 Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
lastItem_10254827 Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage
spop_on_checkout_viewed Beeketing In afwachting Session HTTP Cookie
tracks_queued Beeketing In afwachting Persistent HTML Local Storage

Abonnieren Sie den Newsletter

Erhalten Sie exklusive Angebote

Einkaufswagen — 0

Ihr Warenkorb ist derzeit leer

anmelden