✓ Schnelle Lieferung
✓ Bio & Grün
✓ Dostawa na cały świat
✓ Kostenloser Versand ab 35,-
  • Deutsch
  • Datenschutzerklärung

    Datenschutzerklärung

    ECOPHANT mit Sitz in Marithaime 8, 6662 WD in Elst, ist für die Verarbeitung personenbezogener Daten gemäß dieser Datenschutzerklärung verantwortlich.

    Personenbezogene Daten, die wir verarbeiten

    ECOPHANT verarbeitet Ihre persönlichen Daten, weil Sie unsere Dienste nutzen und / oder weil Sie uns diese Informationen selbst zur Verfügung stellen. Nachfolgend finden Sie eine Übersicht über die von uns verarbeiteten personenbezogenen Daten:
    – Vor-und Nachname
    – Adressdaten
    – Telefonnummer
    – E-Mail-Addresse
    – IP Adresse
    – Andere personenbezogene Daten, die Sie aktiv bereitstellen, beispielsweise durch Erstellen eines Profils auf unserer Website, in Korrespondenz und telefonisch
    – Kontonummer

    Spezielle und / oder sensible personenbezogene Daten, die wir verarbeiten

    Unsere Website und / oder unser Service beabsichtigen nicht, Daten über Website-Besucher unter 16 Jahren zu sammeln. Es sei denn, sie haben die Erlaubnis ihrer Eltern oder Erziehungsberechtigten. Wir können jedoch nicht überprüfen, ob ein Besucher älter als 16 Jahre ist. Wir empfehlen Eltern daher, sich an den Online-Aktivitäten ihrer Kinder zu beteiligen, um zu verhindern, dass Daten über Kinder ohne Zustimmung der Eltern gesammelt werden. Wenn Sie davon überzeugt sind, dass wir ohne diese Erlaubnis personenbezogene Daten über Minderjährige gesammelt haben, kontaktieren Sie uns bitte unter [email protected] Wir werden diese Daten löschen.

    Zu welchem Zweck und auf welcher Grundlage verarbeiten wir personenbezogene Daten

    ECOPHANT verarbeitet Ihre personenbezogenen Daten zu folgenden Zwecken:
    – Abwicklung Ihrer Zahlung
    – Versand unseres Newsletters und / oder unserer Werbebroschüre
    – Um Sie bei Bedarf anrufen oder per E-Mail kontaktieren zu können, um unsere Dienstleistungen zu erbringen
    – Um Sie über Änderungen an unseren Dienstleistungen und Produkten zu informieren
    – Um Ihnen die Möglichkeit zu bieten, ein Konto zu erstellen
    – Um Ihnen Waren und Dienstleistungen zu liefern
    – ECOPHANT verarbeitet auch personenbezogene Daten, wenn wir gesetzlich dazu verpflichtet sind, beispielsweise Informationen, die wir für unsere Steuererklärung benötigen

    Automatisierte Entscheidungsfindung

    ECOPHANT trifft keine Entscheidungen auf der Grundlage einer automatisierten Verarbeitung von Angelegenheiten, die (erhebliche) Konsequenzen für Menschen haben können. Dies sind Entscheidungen, die von Computerprogrammen oder -systemen ohne Einbeziehung eines ECOPHANT-Mitarbeiters getroffen werden.

    Wie lange speichern wir personenbezogene Daten?

    ECOPHANT speichert Ihre persönlichen Daten nicht länger als unbedingt erforderlich, um die Zwecke zu erreichen, für die Ihre Daten erhoben werden.

    Weitergabe personenbezogener Daten an Dritte

    ECOPHANT stellt nur an Dritte und nur dann, wenn dies zur Ausführung unserer Vereinbarung mit Ihnen oder zur Erfüllung einer gesetzlichen Verpflichtung erforderlich ist. ECOPHANT verwendet nur technische und funktionale Cookies. Und analytische Cookies, die Ihre Privatsphäre nicht verletzen. Ein Cookie ist eine kleine Textdatei, die beim ersten Besuch dieser Website auf Ihrem Computer, Tablet oder Smartphone gespeichert wird. Die von uns verwendeten Cookies sind für den technischen Betrieb der Website und Ihre Benutzerfreundlichkeit erforderlich. Sie stellen sicher, dass die Website ordnungsgemäß funktioniert, und speichern beispielsweise Ihre bevorzugten Einstellungen. Damit können wir auch unsere Website optimieren. Sie können Cookies deaktivieren, indem Sie Ihren Internetbrowser so einstellen, dass keine Cookies mehr gespeichert werden. Darüber hinaus können Sie alle zuvor über die Einstellungen Ihres Browsers gespeicherten Informationen löschen.

    Anzeigen, Ändern oder Löschen von Daten

    Sie haben das Recht, Ihre persönlichen Daten anzuzeigen, zu korrigieren oder zu löschen. Sie haben auch das Recht, Ihre Zustimmung zur Datenverarbeitung zu widerrufen oder der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten durch ECOPHANT zu widersprechen, und Sie haben das Recht auf Datenübertragbarkeit. Dies bedeutet, dass Sie eine Anfrage an uns senden können, um die persönlichen Daten, die wir über Sie in einer Computerdatei haben, an Sie oder eine andere von Ihnen erwähnte Organisation zu senden. Sie können einen Antrag auf Zugriff, Korrektur, Löschung, Datenübertragung Ihrer persönlichen Daten oder einen Antrag auf Löschung Ihrer Einwilligung oder Einspruch gegen die Verarbeitung Ihrer persönlichen Daten an [email protected] senden. Um sicherzustellen, dass Sie die Zugangsanfrage gestellt haben, bitten wir Sie, eine Kopie Ihrer ID mit der Anfrage zu senden. Machen Sie Ihr Passfoto, MRZ (maschinenlesbare Zone, Streifen mit den Nummern am unteren Rand des Passes), Passnummer und Citizen Service Number (BSN) in dieser Kopie schwarz. Dies dient zum Schutz Ihrer Privatsphäre. Wir werden Ihre Anfrage so schnell wie möglich, jedoch innerhalb von vier Wochen beantworten. ECOPHANT möchte auch darauf hinweisen, dass Sie die Möglichkeit haben, eine Beschwerde bei der nationalen Aufsichtsbehörde, der niederländischen Datenschutzbehörde, einzureichen. Dies kann über den folgenden Link erfolgen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

    Wie wir personenbezogene Daten sichern

    ECOPHANT nimmt den Schutz Ihrer Daten ernst und ergreift geeignete Maßnahmen, um Missbrauch, Verlust, unbefugten Zugriff, unerwünschte Offenlegung und unbefugte Änderung zu verhindern. Wenn Sie der Meinung sind, dass Ihre Daten nicht ordnungsgemäß geschützt sind oder Hinweise auf Missbrauch vorliegen, wenden Sie sich an unseren Kundendienst oder an [email protected]

     

    Cookies

    Welkom bij Ecophant. Wij plaatsen cookies om deze website te analyseren, te verbeteren en om je van relevante informatie te voorzien. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

    Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

    Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

    Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

    Via de cookieverklaring op onze website kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

    In ons privacybeleid vindt u meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

    Als u vragen heeft over uw toestemming, vermeld dan het ID en de datum van de toestemming alstublieft.

    Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: eco-phant.com

    Uw huidige stand: Alle cookies toestaan. 

    Uw toestemming ID: uFAwQcZK8RQq7VEEStmyEIc7LXcpNy46m2barDwdF5luAVOKJhQHJw==Datum van toestemming: donderdag 17 juni 2021 08:41:28 CEST


    Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 23-05-2021 door Cookiebot:

    Noodzakelijk (11)

    Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

    NAAMAANBIEDERDOELVERVALTERMIJNTYPE
    cartBeeketingNoodzakelijk voor de functionaliteit van de winkelwagen op de website.PersistentHTML Local Storage
    CookieConsentCookiebotSlaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein1 jaarHTTP Cookie
    cookies.jseco-phant.comBepaalt of de bezoeker de cookies heeft geaccepteerd. Dit zorgt ervoor dat het cookie-toestemmingsvenster niet opnieuw wordt weergegeven bij een volgend bezoek aan de website.SessionHTTP Cookie
    global_paramsBeeketingGebruikt om de algemene functionaliteit van de website te behouden. Wijst de bezoeker toe aan een server en detecteert mogelijke fouten op specifieke servers. Hierdoor kan de website de bezoekers probleemloos opnieuw toewijzen aan een server.PersistentHTML Local Storage
    testBeeketingGebruikt om te detecteren of de bezoeker de marketingcategorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd. Deze cookie is nodig voor GDPR-naleving van de website.PersistentHTML Local Storage
    wc_cart_createdeco-phant.comNoodzakelijk voor de functionaliteit van de winkelwagen op de website.SessionHTML Local Storage
    wc_cart_hash_#eco-phant.comIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    wc_fragments_#JqueryIn afwachtingSessionHTML Local Storage
    woocommerce_cart_hasheco-phant.comNoodzakelijk voor de winkelwagenfunctie op de website, om de gekozen producten te onthouden - Hierdoor kan de website ook gerelateerde producten promoten aan de bezoeker, op basis van de inhoud van het winkelwagentje.SessionHTTP Cookie
    woocommerce_items_in_carteco-phant.comNoodzakelijk voor de winkelwagenfunctie op de website, om de gekozen producten te onthouden - Hierdoor kan de website ook gerelateerde producten promoten aan de bezoeker, op basis van de inhoud van het winkelwagentje.SessionHTTP Cookie
    wp_woocommerce_session_#eco-phant.comIn afwachting1 dagHTTP Cookie

    Statistieken (14)

    Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

    NAAMAANBIEDERDOELVERVALTERMIJNTYPE
    _gaGoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaarHTTP Cookie
    _gatGoogleGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen1 dagHTTP Cookie
    _gidGoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dagHTTP Cookie
    ab_tests_featuresBeeketingDeze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden.PersistentHTML Local Storage
    ab_tests_features_timeBeeketingDeze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden.PersistentHTML Local Storage
    bk_cartBeeketingDeze cookie wordt gebruikt door de exploitant van de website in verband met het testen van meerdere variaties. Dit is een tool die wordt gebruikt om inhoud op de website te combineren of te wijzigen. Hierdoor kan de website de beste versie van de site vinden.1 jaarHTTP Cookie
    bk_gsBeeketingRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.PersistentHTML Local Storage
    bk_gs_timeBeeketingBevat de vervaldatum voor de cookie met bijbehorende naam.PersistentHTML Local Storage
    bk_ssBeeketingStelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen.PersistentHTML Local Storage
    bk_ss_timeBeeketingBevat de vervaldatum voor de bk_ss-cookie.PersistentHTML Local Storage
    bkt_session_idBeeketingStelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen.SessionHTML Local Storage
    collectGoogleGebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.SessionPixel Tracker
    distinct_idBeeketingRegistreert statistische gegevens over het gedrag van bezoekers aan de website. Gebruikt voor interne analyse door de beheerder van de website.1 jaarHTTP Cookie
    mailchimp_landing_siteeco-phant.comWordt gebruikt om te registreren hoe de gebruiker de website is binnengekomen - Deze functie wordt geleverd door Mailchimp.27 dagenHTTP Cookie

    Marketing (14)

    Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

    NAAMAANBIEDERDOELVERVALTERMIJNTYPE
    _fbpFacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.3 maandenHTTP Cookie
    _gcl_auGoogle Tag ManagerGebruikt door Google AdSense om te experimenteren met de efficiëntie van advertenties op websites die hun services gebruiken.3 maandenHTTP Cookie
    ads/ga-audiencesGoogleUsed by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor's online behaviour across websites.SessionPixel Tracker
    ba_tracking_identicalBeeketingDeze cookie kan de volgende informatie verzamelen en opslaan met een gebruikers-ID: productcodes van websites van verkopers die de bezoeker heeft bekeken en andere informatie die relevant is voor winkelgedrag op reguliere winkelsites. Deze informatie wordt gebruikt om gerichte advertenties aan de bezoeker te tonen.SessionHTML Local Storage
    bk_spop_notificationBeeketingVolgt de conversie-rate tussen de gebruiker en de advertentiebanners op de website - Dit dient om de relevantie van de advertenties op de website te optimaliseren.PersistentHTML Local Storage
    ex_bk_spop_notificationBeeketingWordt gebruikt om te bepalen of de bezoeker pop-upadvertenties te zien moet krijgen. Hierdoor kan de website ook detecteren of er een adblocker aanwezig is in de browser van de bezoeker.PersistentHTML Local Storage
    ex_cartBeeketingDeze cookie wordt gebruikt om te bepalen welke producten de bezoeker heeft bekeken. Deze informatie wordt gebruikt om gerelateerde producten te promoten en de advertentie-efficiëntie te optimaliseren.PersistentHTML Local Storage
    frFacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.3 maandenHTTP Cookie
    IDEGoogleGebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren.1 jaarHTTP Cookie
    pagead/1p-user-list/#GoogleWordt gebruikt om bij te houden of de bezoeker interesse heeft getoond in specifieke producten of evenementen op meerdere websites en detecteert hoe de bezoeker tussen sites navigeert - Dit wordt gebruikt voor het meten van advertentie-inspanningen en vergemakkelijkt de betaling van verwijzingskosten tussen websites.SessionPixel Tracker
    RULGoogleWordt gebruikt door DoubleClick om te bepalen of de website-advertentie correct is weergegeven. Dit wordt gedaan om hun marketinginspanningen efficiënter te maken.1 jaarHTTP Cookie
    spopSDKVersionBeeketingVolgt de conversie-rate tussen de gebruiker en de advertentiebanners op de website - Dit dient om de relevantie van de advertenties op de website te optimaliseren.PersistentHTML Local Storage
    test_cookieGoogleGebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.1 dagHTTP Cookie
    trFacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.SessionPixel Tracker

    Niet geclassificeerd (19)

    Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

    NAAMAANBIEDERDOELVERVALTERMIJNTYPE
    _beeketing_cart_tokenBeeketingIn afwachting29 dagenHTTP Cookie
    beeketing_cart_fragments_initeco-phant.comIn afwachtingSessionHTTP Cookie
    bk_bk_ce_trackedBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    bk_bkt_saved_track_eventsBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    bk_cart_token_after_checkoutBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    bk_cartTokenBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    bk_ccart_ps_#_#_totalBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    bk_ccart_tracking_cart_dataBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ccart_closest_product_stockBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_bk_ce_trackedBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_bkt_saved_track_eventsBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_cart_token_after_checkoutBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_cartTokenBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_ccart_ps_#_#_totalBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_bk_ccart_tracking_cart_dataBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    ex_lastItem_10254827BeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    lastItem_10254827BeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage
    spop_on_checkout_viewedBeeketingIn afwachtingSessionHTTP Cookie
    tracks_queuedBeeketingIn afwachtingPersistentHTML Local Storage