✓ Hurtig levering
✓ DE HØJESTE RABATTER NOGENSINDE!
✓ Verdensomspændende levering
✓ Fri fragt fra 35,-
 • Dansk
 • Mijn ervaring met de producten van Ecophant.

  06 / Jul / 2021

  Mijn ervaring met de producten van Ecophant.

  Een tijdje geleden heb ik een aantal producten van EcoPhant gekocht omdat ik aan het afvallen ben. In dit artikel ga ik vertellen wat mijn ervaring is met de producten van EcoPhant en of ze echt helpen.

  Welke producten heb ik gebruikt?

  Ik heb in totaal vier producten van EcoPhant gekocht, dit zijn de Detox Tea, de fatburner, de maaltijdvervanger en de Multivitamine mix. Ik ben erg tevreden over alle producten en ik zal ze allemaal even toelichten.

   

  Detox Tea:

  De Detox Tea heb ik voor 28 dagen gebruikt, ik had ook kunnen kiezen voor de 14-daagse versie maar die van 28 dagen heeft een beter resultaat. Ik vind dat de thee erg lekker is van smaak, zelfs na 28 dagen vind ik dat de thee nog steeds lekker is. Ik denk dat het zeker een goede toevoeging is geweest aan mijn dieet, vroeger dronk ik in de ochtend altijd koffie maar ik ben zo groot fan van de thee geworden dus ik denk dat ik dat lekker blijf drinken in de ochtend.

   

  Fatburner:

  Ik kwam met de fatburner een beetje moeizaam van start omdat hij redelijk zoet is maar na een dag of drie was ik daar al wel weer aan gewend. Ik neem de fatburner 2x per dag en ik moet zeggen dat het serieus helpt! Ik had (bijna) geen zin om tussendoor te snacken en ik voelde me gedurende de dag een stuk energieker.

   

  Maaltijdvervanger:

  Ik ben het meeste fan geworden van de maaltijdvervanger, ik heb de watermeloen smaak gekozen en hij is heerlijk! Ik neem hem 1x per dag, ik neem ’s middags en ’s avonds een gezonde maaltijd. Ik had weinig honger gedurende de dag dus de maaltijdvervanger heeft goed geholpen. Doordat er zo weinig calorieën in zitten ging het afvallen extra snel! Ik blijf de maaltijdvervanger in de toekomst zeker nog gebruiken.

   

  Multivitamine Mix:

  De Multivitamine mix heb ik vooral besteld voor tussendoor, er zitten super veel vitamines en mineralen in waardoor ik gemakkelijk mijn dagelijkse hoeveelheid haalde. Ik nam hem niet elke dag omdat ik soms geen tijd had maar het is zeker een aanrader voor tussendoor!

   

  Ik wil EcoPhant graag bedanken voor hun geweldige producten, ze hebben me echt super veel geholpen met het afvallen. In de toekomst ga ik zeker nog vaker producten bestellen, ik ben er helemaal van overtuigd dat de producten helpen. Iedereen die twijfelt over het aanschaffen van de producten kan ik zeggen, doe het. De producten zijn hartstikke lekker en ze zijn een erg goede toevoeging aan je dagelijks leven.

  Efterlad en kommentar

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

  * Obligatoriske felter